top of page

Wie zijn wij?

Over Acoustic Freezing

Frank-removebg-preview.png

Frank Lettink is al meer dan 25 jaar actief in de voedingsmiddelenindustrie.

Als levensmiddelentechnoloog is hij bekend met alle processen, welke worden toegepast om op industriële schaal voedingsmiddelen te produceren. De laatste 20 jaar heeft hij voornamelijk de koel- en vries processen voor zijn klanten verder geoptimaliseerd. Mede door het inzetten van AEF in nieuwe- en bestaande vriessystemen kunnen deze processen nog verder worden geoptimaliseerd.

Frank en zijn team zullen de technische- en technologische ondersteuning geven bij het implementeren van AEF in uw vriesproces.

Mark_Bogte-removebg-preview.png

Mark Bogte heeft ruime ervaring in verschillende aspecten van het runnen van een bedrijf. Hij is internationaal georiënteerd, creatief, gepassioneerd en een doorgewinterde food expert. Hij heeft 20 jaar ervaring in de inkoop en verkoop van foodspecialiteiten voor foodservice, retail en delicatessenwinkels en detailhandel. Hij heeft een sterke achtergrond in marketing, verkoop en innovatie en werkt graag met hoogwaardige producten zoals kaviaar, truffels en zalm.

Onze Visie

Afbeelding2.png
iStock-610263212.jpg
iStock-1090484420.jpg

Het is een grote uitdaging en wij zijn er trots op deel uit te maken van deze nieuwe technologie. We verwachten dat uiteindelijk 5-7% van de markt voor deze manier van invriezen zal kiezen.
AcF is het eerste bedrijf ter wereld dat zich richt op het invriezen van voedsel, in plaats van alleen op het produceren van koude. Er is een groot verschil in hoe we het aanpakken, denk aan het kookproces. Afhankelijk van het product kies je de juiste techniek. Tot nu toe was er echter maar één methode voor invriezen: "de deur van een vriezer sluiten". Bij akoestisch invriezen kunnen verschillende algoritmen worden gebruikt voor verschillende soorten voedsel.

Naast bovengenoemde voordelen biedt de AcF-technologie ondernemers mogelijkheden om innovatief te zijn, nieuwe producten te ontwikkelen en nieuwe markten te ontdekken. Als u geen concessies wilt doen aan de kwaliteit van uw product na het invriezen, dan is AcF zeker de oplossing!

bottom of page